Последние новости
Истории борьбы

Антонина Громова (Москва)

Поробнее →

"У меня рак почки". Практическое руководство для пациентов и членов их семей.

Поробнее →

Ольга Корнева (Санкт-Петербург)

Поробнее →
Все истории →

З 3 по 6 липня 2019 року в Барселоні, Іспанія відбудеться міжнародний науковий конгрес ESMO World Congress on Gastrointestinal Cancer 2019

Дата: 1 апреля 2019   Категория: Новости УФР

Громадська організація "Центр зі сприяння в поширені соціальних програм в галузі охорони здоров’я "Рівне право на життя" з 2013 року нашою організацією реалізовується програма «Життя безцінне», головна мета – сприяння у досягнені соціальних, благодійних, освітніх, наукових цілей у галузі охорони здоров’я України, та пропаганда культури здоров’я серед населення України. Одно із завдань програми  - сприяння  підвищенню обізнаності та кваліфікації лікарів задля можливості застосування набутих знань на робочих місцях.

З 3 по 6 липня 2019 року в Барселоні, Іспанія відбудеться міжнародний науковий конгрес ESMO World Congress on Gastrointestinal Cancer 2019.

Більше інформації про конгрес знаходиться на сайті https://www.worldgicancer.com/

Даний конгрес є одним з головних світових наукових форумів що розглядає питання гастро-інтестінального раку. В Україні ці захворювання є дуже актуальними. Наприклад, колоректальний рак став причиною 9 000 смертей в 2017 році  і є 2-ою основною причиною смерті від раку в Україні.

Ми плануємо залучити до участі в конгресі провідних українських спеціалістів, які зможуть потім поділитися отриманими знаннями з широким колом лікарів-онкологів та впровадити їх в клінічну практику.

Лікарі, які прагнуть прийняти участь у конгресі потрібні відповідати деякім вимогам. Тому, потрібно направити анкету з відповідями за наступними пунктами на електрону адресу likypsp@gmail.com :

1. ПІБ

2. Місце роботи

3. Спеціальність та спеціалізація

4. Досвід роботи по спеціальності (скільки років?)

5. На укова ступінь, наявність наукових праць

6. Знання англійської мови

7. Членство в ESMO

8. Досвід виступів на наукових конференціях.

 

Анкети на електрону адресу likypsp@gmail.com приймаються до 1 травня 2019 року.

Скачати анкету можна тут